Vilka sitter i styrelsen

Idag (2017) är vi följande sju personer från olika delar av landet som sitter i Permakultur i Sveriges styrelse:

Hans Ryding
Är ledamot i styrelsen för Permakultur i Sverige och i Skåne. Driver ett eget permakulturdesign-företag och bor och arbetar främst längs med Skånska västkusten. Specialiserar sig på kombinationen av social design och växt- och odlingsdesign (med lite avstickare inom energi-, värmesystem och organisationsdesign.), och lär bl.a. ut kruser i att designa och skapa gemensama platser och odlingar med hjälp av permakultur. Gick PDC för Esbjörn Wandt vid Glokala folkhögskolan i Malmö, och håller på att diplomera sig via det Engelska diplomerings-systemet.

Kicki Bobacka
Kicki Bobacka, kassör sedan 2006 med upphåll 2014. Gillar organisering, register och liknande. Har familjeföretaget Kickis Trädgård i Lund med praktisk verksamhet i trädgården i stan och i lanthandeln ‘mitt i byn’ i Verum. Arrangerar den årliga Skördefesten i Stadsparken för Lunds kommun och är t o m 2016 engagerad i Östersjöprojekten REALS, Permakulturs projekt, och Fooddiversity, Sambruket i Sösdagabygdens projekt.

Chris Druid
Har suttit i styrelsen sedan slutet av 90-talet som sekreterare. Gick en veckas kurs med David Holmgren på Biskops Arnö folkhögskola 1994, har därefter ett par PDC, senast med  Richard Perkins. Har organiserat permakulturs monter på trädgårdsmässan i Älvsjö, Stockholm, sedan 2011. Är Stadsodlare med kolonilott. Menar att permakultur är ett sätt att tänka och agera för en bättre värld. Bor i Vaxholm.

Rikard Wingård

Jeff Ranara

Eva Rappe