Introduktionskurs i permakultur i Stockholm

09mar2019
10mar2019
Södermannagatan 38

Från 9.00 till 14.45

Pris 500 kr för medlemmar i föreningen, 750 kr för icke medlemmar

Introduktionskurs till permakulturdesign 9-10 mars 2019

Permakultur är ett förhållningssätt och ett designverktyg som utgår från naturens egna principer. Förhållningssättet grundas i etiska värderingar som rör människans roll i naturen, hur vi ska kunna tillgodose alla våra behov utan att tära på jordens resurser och också se till att dessa resurser fördelas rättvist mellan oss människor. Designverktygen är praktiska och lösningsorienterade och har som mål att skapa resurseffektiva och hållbara system för boende, energiförsörjning och matförsörjning men även hur vi skapar hållbara relationer mellan människor.

På den här 2-dagarskursen går vi igenom de etiska grundprinciperna och designverktygen och du får även prova på att designa/formge en egen plats, t.ex en balkong, kolonilott eller större odling.

Lärare: Kursen leds av Maria Svennbeck, Diplomerad permakulturdesigner och trädgårdsmästare med erfarenhet av odling och undervisning från bland annat Holma Folkhögskola, Stockholms universitet och Cemus, Uppsala.

Kursens tider: lördag 9 mars, 9-14.45 och söndag 10 mars, 10-16.

Plats: Dynamo, Södermannagatan 38, Stockholm.

Avgift: 500 kr för medlemmar i Sveriges permakulturförening och 750 kr för icke medlemmar.

Anmälan till kursen tas emot fram till 7 mars, efter det i mån av plats.

Swisha kursavgiften till Chris Druid, 073-6504550. Märk betalningen med ”namn, efternamn” och ”Introkurs till permakultur”. Återbetalning kan göras.

Det vegetariska Cafét på Dynamo är öppet måndag-torsdag.

Om man vill ha fika eller mat till de kurser som är på lördag/söndag måste det beställas och betalas i samband med anmälan. Se olika val på .http://www.demokratipiloterna.se/konferens/ 

Den som vill beställa förtäring swishar betalningen och skickar mejl till  chris.druid@gmail.com med beställningen, så beställer vi.

För frågor angående kursens innehåll kontakta Maria på: m.svennbeck@gmail.com

Södermannagatan 38

Chris Druid och Maria Svennbeck / 073-6504550

Tillbaka..